smart in hartje Brussel

smart in hartje Brussel

The Mercedes House omgetoverd tot pop-up store ‘smart city’

Met haar ‘smart city’ pop-up store zet het merk haar cultstatus kracht bij in Brussel. Van 5 augustus tot en met 15 juni 2017 word je in The Mercedes House Brussels ondergedompeld in de leefwereld van het icoon van de stedelijke mobiliteit. Naast productinformatie, een testrit, een gezellige babbel bij een drankje of vergaderen in een rustgevend kader, krijgen ook artiestieke talenten de kans om het grote publiek met hun creatieve realisaties te laten kennismaken.

smart staat – onder meer – voor ‘questioning the status quo’. In dat kader is het niet meer dan logisch dat het merk smart met haar productaanbod en mobiliteitsoplossingen haar natuurlijke habitat opzoekt – de stad. Door het tijdelijke concept van de pop-up store op de Brusselse Zavel kunnen alle passanten uitgebreid kennismaken met de belevingswereld van smart.


Testritten
Hoe kan het anders dan dat het hele gamma van smart in ‘smart city’ aanwezig is: de smart fortwo – coupé en cabrio - de smart forfour en de smart BRABUS. Begin volgend jaar zal ook de nieuwe generatie van de elektrisch aangedreven tweezitter en vierzitter zijn weg naar de Brusselse ‘smart city’ vinden. Een testrit midden in de stad is de beste manier om het icoon van de stedelijke mobiliteit beter te leren kennen.  

Restaurant
Het restaurant WY Brussels, onder leiding van sterrenchef Bart De Pooter, maakt integraal deel uit van ‘smart city’. Elke dag opnieuw zorgen hij en zijn team voor culinaire verrassingen. Een tafel reserveren kan steeds via e-mail naar info@wybrussels.be of via het telefoonnummer 02/400.42.63.

Free podium
De pop-up store geeft ook een podium aan artistiek talent van eigen bodem. Het zogenaamde ‘free podium’ geeft jonge kunstenaars en creatieve persoonlijkheden de kans om hun kunnen aan het grote publiek te tonen. De ideale manier om niet alleen kennis te maken met het merk smart, maar ook om het helemaal tot leven te laten komen.

Vergaderfaciliteiten
Tot slot biedt ‘smart city’ de mogelijkheid om in een uitzonderlijk en inspirerend kader te vergaderen of rustig te werken bij een gezellige kop koffie. En bij dat alles biedt ‘smart city’ een gratis internetverbinding aan.
 

Indien u interesse heeft in een bezoekje aan smart city of graag een testrit wil maken in kader van een fotoshoot/reportage, geef me dan gerust een seintje!

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Elke Hadermann PR account manager, Global Image PR
Over Mercedes-Benz & smart

Daimler AG is one of the world’s most successful automotive companies. With its divisions Mercedes-Benz Cars, Daimler Trucks, Mercedes-Benz Vans, Daimler Buses and Daimler Financial Services, the Daimler Group is one of the biggest producers of premium cars and the world’s biggest manufacturer of commercial vehicles with a global reach. Daimler Financial Services provides financing, leasing, fleet management, insurance, financial investments, credit cards, and innovative mobility services. More information: www.daimler.com

Mercedes-Benz & smart